Post by exinulenex on Feb 16, 2022 19:55:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове неограничени токени ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
Тази игра не е интересна, защото трябва само да натискаме волана и ускорителя. Не ми хареса тази игра, но други биха харесали тази игра
Fshoauoeieuughsh the ki baat nahi h na Jo kam aaye за вас и вашият имейл намира ежедневна база същия ден, както и ki usaka Ghar Kaha par h kya huya hai ki usaka phone mag rhi to hum TV to hum, се обичам толкова много за същото задвижване на пето колело до ki baat hai ki baat nahi karugi the ki kahani в хинди филми онлайн и аз пропускам възможността да работя с par hath направи плащането на дни и hw същото ki kahani в разговор от теб и аз съм малко повече време за теб ден
Много скучно..... Показани много добавки между играта.. Развали цялото настроение
Твърде много реклама. Много лошо
Formula Car Racing: Car Games Strategy rjsg
Играта за състезания с формула е толкова хладна. Обичайте бързото изпълнение и геймплея. Играх това през цялото време.
Отпадъци на по-високи нива
Това е забавна игра, но направете мултиплейър истински играчи и е забавно, препоръчваме ви да я играете
Накарайте противника да удвои скоростта ни. Направете състезанието предизвикателно и състезанията трябва да бъдат 20 противници. Тогава играта ще бъде много хубава и ще дам 5 звезди⭐😍
Много добра игра. Харесвам тази игра много. Иска ми се всички да инсталират тази игра
Обичам тази игра, защото е добра състезателна игра, в нея има толкова много, че можете да правите при реални катастрофи като истински Сега в реалните състезания
Cooking Mama: Let's cook! Izobraževalne igre huy
Тази игра е 40% грешки и 60% реклами. Буква I в AI не съществува. Пистите не са предизвикателни, има само 3 ъгъла, през които не можете да летите направо в цялата игра! Не може да се затвори менюто с настройки, без да се излезе от играта. Огледалото всъщност е задна камера, така че ако видите AI да се опитва да мине отляво, уверете се, че е отдясно. Можете да обиколите AI пилотите в състезание с една обиколка, защото всъщност има 2 обиколки в състезание от една обиколка, не знаете ли? Просто още една игра, направена от урока на YT.
Играта е добра, но твърде много добавки. И те също търсят някой, който може да плати за игрите им.
Car Games е наистина нова концепция за умопомрачителна приятна атрактивна висококачествена 3D графична игра.
Добър за деца 👍 не за възрастни
Твърде много и твърде чести дразнещи неизбежни реклами ме карат да деинсталирам това приложение.
Абсолютно решен проблем с избора на автомобил! Много се радвам за това. Сега имам проблем, когато ме елиминират от състезанията за контролни точки, след като завърших, просто не регистрирам, че съм завършил състезанието. Уверен съм във вашата способност да отстраните този проблем и го очаквам с нетърпение! Сериозно...
Красива игра, но тази игра скучна
Обичам тази игра, защото обичам колата. Ето защо ти давам 3ster
Игра с кола, това е много добра система, тя също е много невероятна в много хубава красива и прекрасна форма, много невероятна
Formula car racing е най-популярната и много интересна игра, всичките й мисии са много интересни, много ми харесва...
Наистина бях очарован от тази игра, но само едно нещо, което искам да добавя, е онлайн многослойна опция
Formula Car Racing: Car Games Strateji Oyunları jyoq
Formula Car Racing: Car Games е много добра и фантастична игра. Отлични характеристики и графична карта.
Състезанията с формула са най-важната функция на невероятната игра, това са наистина добри звукови ефекти на страхотна игра...
Formula Car Racing: Car Games Strateške igre okwy
Проблем с реклами, всяко след едно състезание има реклами, не мога да се върна към играта рекламите се показват на екрана, няма бутон за излизане, нищо, така че трябва да изляза от играта и трябва да вляза отново в играта, за да играя следващата ниво.
добра платформа за кола 🚗 🏁 състезания отлично
Моля, добавете стратегия за спиране на питове, гуми, горива, повреди, атмосферни условия и т.н.
Всичко е наред! Контролите са страхотни Но защо трябва да взема 1 допълнителна обиколка човек? И направете AI много по-добър, те изобщо не са конкурентоспособни!
Не е лошо, но ако искате истинско състезателно изживяване, препоръчвам ви просто да вземете ( f1 mobile racing)
Аз съм заседнал на 17 ниво и дори не мога да го завърша с най-скъпата кола. Тази игра е загуба на време и данни. Максималната скорост на всички автомобили е само 220 km/p. Не харесвам тази игра и ви препоръчвам също да не я инсталирате
Това е много хубава игра, тя е една от интересните в състезателните игри
Какви са контролите, моля опитайте да го поправите, не е приятно, моля, преди да изтрия играта, не мисля, че е по-добре за готината игра да има толкова лош контрол
Уау това е най-добрата игра, която обичам графиката
най-лошата игра, която продължавам да се сривам и да губя глупава игра, моля, поправете я!
Много бърза игра, но подобрява трудното ниво и приключенското ниво, а също така осигурява самостоятелно направена писта
Това е много хубава игра, трябва да посъветвам оператора на играта да подготви по-голямата част от играта