Post by exinulenex on Feb 16, 2022 20:16:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Line Color 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Line Color 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ žádné reklamy ▞▞▞
▞▞▞ Line Color 3D 2022 version ▞▞▞
Je to dobré, ale ne až tak zajímavé...jestliže jste herně závislý, snadno překonáte přibližně 20 úrovní za den.
Relaxovat
Super hra,určitě doporučuji
Hra je pěkná, ale je tam příliš mnoho reklam, jako když si chcete vyzvednout peníze po odehrání tohoto kola, zobrazí se reklama, abyste mohli nárokovat peníze. To je příliš frustrující, je to jako hrát 10 sekund kolo a 30 sekund sledovat reklamu.
To je velmi pěkné. Tuto hru by měl hrát každý, protože je to pro mě trochu odpočinková hra a dávám pět hvězdiček, protože se cítím ospalý.A prosím zahrajte si tuto hru jednou .🙂🙂🙂🙂
mělo to cestu k mnoha reklamám, nemohl jsem slyšet svou hudbu, aniž by se pozastavila, a pak se to pokazilo.
na reklamě vypadá skvěle, ale je tam příliš mnoho reklam. Doufám, že to opraví, ale jen říct, PŘESTAŇTE DÁVAT TOLIK REKLAMY
Proč čtyři hvězdičky za NEJLEPŠÍ hru EVER a existuje mnoho reklam POKAŽDÉ !!!! takže chci, aby to bylo opraveno, ale důvodem, proč jsem dal 5 hvězdiček, je to, že vaše NEJLEPŠÍ doufám, že uděláte více SKVĚLÝCH her, jako je tato, a miluji vás, vždy budu hrát tuto hru, protože jste tak SLADKÁ A PĚKNÁ!!! Výkřik vám všem, miluji vás a vaše hry, protože jsou tak zábavné a sladké s pěknými aktivitami miluji je aktivity jsou nejlepší a mám vaše záda nebojte se toho a MILUJU TĚ!!!
Je to dobrá hra, ale je tu mnoho reklam a otravných
Líbí se mi tato úroveň hry, jeho 3D a barva krabice se změnila a jeho kvalita byla úžasná jako úžasná a velmi tuffová úroveň znamená, že tam byla tvrdá úroveň a pozadí mění svou barvu a líbí se mi Imojova krabice, beru to znovu a znovu a je to velmi velmi krásná, úžasná a úžasná hra, kterou jednou také hrajete, také se vám tato hra líbí a ohodnoťte tuto hru, tato moje krásná hra
Rejg hra
Hra je v pořádku. Existuje mnoho opakovacích kurzů na různých úrovních. Reklamy začínají neinvazivně – nakonec se po každé hře zvýší na 15 sekund nebo déle. Smazal jsem to, protože to není dostatečně poutavé pro mé potřeby. Díky za požitek, dokud to trvalo!
Tuto hru mám moc rád, ale kvůli vašim reklamám jsem vám dal o 3 hvězdičky méně. Nyní chci tuto aplikaci odinstalovat, protože na úrovni 3 bylo 7 reklam. Tak tuhle hru nesnáším. Také vás všechny žádám, abyste to lépe prezentovali. Dobře, doufám, že mě všichni budete poslouchat. Sbohem..
Super hra😋😋😋😇😇🤗🤗😎
Castle Clash: Guild Royale Strateginiai odc
Jejich přidávání po každé úrovni je tak otravné. Zdá se, že hra je pro ně jen způsob, jak vidět reklamy, je to tak otravné, že tuto hru nenávidím
Nelíbí se mi to příliš mnoho doplňků. Přál bych si zrušit přidávání. Takže za to hodnotím 3 hvězdičkami. Pls, aby byly úrovně eseier.
je opravdu plný reklam. taková odpadní hra.
Dobré dobré na to je ale furt jsem na tom stejné úrovni
OK. 🤞
Line Color 3D Casual akx
Vaše hra je doslova nejhorší hra Nemohu stáhnout aplikaci Nevím proč, ale když se snažím získat tuto hru, není stažena a můj telefon má místo, internet, signál. Nic jiného než tuto hru nelze nainstalovat
Po každém levelu je reklama!!!!!😡
Tato hra je pro mě SKVĚLÝ způsob, jak se uklidnit po náročném dni. Díky snadno naučitelným ovládacím prvkům je hraní tak zábavné, že i když selžu, šťastně se zasměju a začnu úroveň znovu.
Pěkná hra, ale mnoho přidává mezi, ale tak pěkná hra, prosím, udělejte pro to něco 🙏🙏
tato hra je opravdu opatrná, když nemáte co dělat. Miluji to!! Doporučil bych to lidem, kteří mají stres, jako jsem já, protože to hodně pomáhá!!!💞💞
Velmi špatné Velmi problém se sítí
Je úžasné, že je to trochu těžké, díky čemuž je to zábavnější! A není tu mnoho reklam, jen tu a tam něco málo, takže tuto hru opravdu MILUJU a můžete ji hrát kdekoli, abyste nedostali desku, také když vezmu své děti ven, můžu je nechat hrát na svém telefonu
Hra je velmi snadná, ale není jednoduchá a celkově je to skvělá hra
Hra hodně vadí. Někdy překážky vypadnou a není možné vědět, kdy přicházejí.
Hrůza
Line Color 3D Dažādas spēles ilk
Líbí se mi to, ale jsou tam nepřetržité reklamy, proto to začíná být nepříjemné
Line Color 3D Gündelik jwm
😏
Jsem herní recenzent, tuto hru nedoporučuji, má spoustu reklam, musíte sledovat 30sekundové reklamy pokaždé, když porazíte úroveň, a nemůžete reklamu ukončit, aniž byste na telefonu stisknuli zadní tlačítko NEPLATÍTE ZA ŽÁDNÉ REKLAMY, za které jsem zaplatil žádné reklamy a STÁLE MI DALA REKLAMY tato hra je celkově dobrá, samozřejmě kromě reklam
Je to docela dobrá hra ALE JSOU VNÍ DO P*DELE FURT JEN REKLAMI A FURT MĚ TO KU*VA NUTÍ SI ZA BLBOU REKLAMU DÁVAT NĚAKÝ DRUHÝ ŽIVOT ALE TY LEVELI JSOU HROZNĚ KRÁTKÉ🎑🎑🎑 JE TO ÚPLNĚ K HO* 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎. 👎👎👎👎👎👎👎👎👎
Je to příliš snadné hrát a kolik reklam po dokončení 2 kol existuje reklama, pokud tyto problémy opravíte, jsem si jistý, že můžete získat 🌟🌟🌟🌟🌟.
Tato hra je super a říká, že je blbá a seká se tak má špatní mobil a dávám 5 hvězdiček.😚🤣😀😁
Velmi špatná hra. Zatímco jsem hrál LEVEL 4, nemohl jsem ve hře pokračovat, protože se mi neustále zobrazovaly reklamy. Byl jsem z tohoto problému velmi smutný.
Nejde nainstalovat jetam furt,čekání na stahování 😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈😦😦😦😦😦😦kéžbyby nainstalovalo
Dobrá hra, zábavná hra, ale vždy mě zabila, když neměla. Pamatujte, i když je to velmi zábavné
Moc heska hra💖💖💖💖💖💖💖💖
Pěkná aplikace a miluji VIP přístup
Příliš mnoho zbytečných reklam po každé úrovni
Miluji tuhle hru. Je to pro nás dobrá hra. Zkuste to prosím
Je to těžká, ale dobrá hra. Pro mě je level 2 verrrrrrrrrrrrryyyyyyyyy!!!!! Obtížný
sračka😀
Tato aplikace je dobrá, ale nemohu projít úrovní 3, protože je příliš obtížná