Post by exinulenex on Feb 16, 2022 20:25:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini World: CREATA ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini World: CREATA IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab palju punkte ▞▞▞
▞▞▞ Mini World: CREATA 2022 version ▞▞▞
Kas see mäng sobib isegi inglastele, sest seal on lihtsalt palju inimesi, kellest te ei saa aru ja oli lihtsalt raske mängida. Mulle meeldib, kuidas saate teha oma asju, näiteks püstoleid ja palju muud, kui te ei saa teatud keelt rääkida keel see mäng pole sinu jaoks!😡😡😡
Suurepärane mäng. Kuid pärast serveri hooldust kuvatakse pidevalt viga: "Ebastabiilne võrk....". Desinstallin ja installin uuesti. Nüüd pean UID-d vahetama. Kuid jälle ilmus "Ebastabiilne võrk...". Kontrollisin võrgu olekut ja midagi pole viga. Nüüd ei saa ma UID-d vahetada. Palun paranda. See on tüütu ja ma ei taha müntide eest maksta ainult selleks, et saada tagasi, SELLE EEST MA JUBA MAKSUN.
Mini World: CREATA Aventura ugbt
Olen väga pettunud, kuna viimane värskendusmäng jookseb pidevalt kokku ja võrk jääb maha, kui mõlema poole võrgu kiirus on 10 Mbps.
Hea mäng, kuid ma ei saa seda mängu isegi oma vennaga mängida, sest pean kaarti jagama iga kord, kui tahan võrgumängu luua, palun parandage see
Ma armastan minimaailma, kuid midagi on imelik, miks kõik ütlesid, et Korea või Jaapan, et ma tunnen end segaduses
See on suurepärane mäng ja ma armastan seda, kuid iga kord, kui ma tahan seda avada, ei taha see avaneda. Kas saate selle parandada?
OMG WO LAHE!! Aitäh sisselogimise parandamise eest! muusikariistad on nii lahedad!😃😃😃😃😃
My Talking Tom Jednoduché hry twz
Minu arvates on minimaailma plokkkunst parem kui minecraft. Minimaailma plokkkunst on jumal 👑👑👑 ja minecraft on noob 👎👎👎👎.i❤️❤️❤️ Minimaailma plokkkunst i❤️❤️it
Mis juhtus? Pärast värskendust oli sõbraga ühenduse loomine nii raske. seal öeldakse, et pean kaarti jagama. Üritasin mitu korda, kuid see ütleb ainult, et mul on halb ühendus, mis pole nii. Kuna proovin teisi mänge alla laadida ja mu internet töötab hästi. oeh
Ärge laadige seda rakendust alla, see võib minu Android-telefoni krahhi põhjustada, kuid kui teie telefon saaks sellega hästi hakkama, laadige see alla, mu telefon jääb selle rakenduse tõttu maha, ärge laadige seda oma telefoni jaoks alla 👎👎👎👎👎👎 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎Ja kui laadite selle alla ja hoiate seda hästi, siis 📱®️IP-telefon tahtis lihtsalt minu kommentaare kõigiga jagada, et teaksite, mida seda rakendust mitte alla laadida, ja head päeva
See võib olla kõige segadusttekitavam mäng, mida ma mänginud olen... ja ma olen mänginud huvitavaid mänge. Minu vaskhaamer - ei tööta. Ma ei oska sellega midagi peale hakata. Ja mulle ei saa kuidagi öelda, kuidas midagi meisterdada, välja arvatud juhul, kui mul on juba selle valmistamiseks vajalikke asju – välja arvatud juhul, kui mul on midagi suurt puudu. Sellele lisaks - ma ei leia oma maja, see on nagu otsiks nõela hõbedaste hambaorkide vaatist ja prooviks seda uuesti leida. ma armastan mängu, ärge saage minust valesti aru, ma lihtsalt soovin, et asjad toimiksid.
Mängisin seda mängu kaks nädalat, aga kui ma sellest mängust lahkusin ja sellesse mängu sisenesin...ta ütles, et sisselogimine ebaõnnestus...ma login ikka ja jälle sisse, lõpuks login sellesse mängu sisse!!!!aga ta ütles, et ühendus ebaõnnestus ja ta automaatselt välja logima!!!😠😠 Palun paranda see probleem!!!!!!!
Ma vihkan uut värskendust, kuid mulle meeldivad tööriistad.
Mini World: CREATA Adventure gidg
Miks ma olen välja logitud, kulutan palju raha.. eKr Ma ei mänginud kaua
Mini World: CREATA Aventura welk
see on hea, aga kui ma loon uut maailma, siis see veab, ma kuden aluskivimi all olevasse tühjusesse, kuid lendan allapoole, see võttis nii kaua aega, et ma ikka ei näinud aluspõhja, siis kui mul on uued pistikprogrammi olendid, siis ma kasutan kudemune, see jookseb kokku mäng nagu külmub, see pole minu jaoks ok, ma nägin teist arvustust 5hei, parandage see viga ka 5tema ja pange sellele viis
See mäng ei ole see, mida ma rakenduste poest ootasin, seal on kirjas Offline, kuid see mäng on üks neist mängudest, mis vajab võrguühenduseta loomiseks Internetti, mistõttu olen ma väga pettunud ja ma pole harjunud juhtelementidega, mida ei saa kohandada. ükski juhend selle kohta, mida nupud teevad, lihtsalt viskab teid sisse ja jätab selle teie otsustada, te ei saa endale nime panna, see on juhuslikult tehtud, kuid mäng on küll suurepärane, saate koodi luua oma minimänge ja saata see avalikkusele, proovige teisi pls proovige muutes selle tegelikult võrguühenduseta
Olen seda mängu mänginud alates 2019. aastast, meeldib see. Aga miks eemaldate võrguühenduseta mängimise funktsiooni?
Nii pettunud.. Olen nüüdseks mänginud minimaailma üle aasta ja uus kujundus on kohutav ja väga segane. Ma tahan oma avatari redigeerida, aga ma ei tea, kus see nupp on! Kas keegi võiks mind aidata
Suurepärane mäng sõpradega mängimiseks. Kuid viimasel ajal ei saa ma isegi mitme või üksikmänguga mängida. See lihtsalt jookseb kokku kaardi laadimise ajal või jookseb kokku mõni sekund pärast kudemist. Kasutan Huawei mate 20 pro-d, nii et sellel on head tehnilised andmed. Pls arendajad, kas on lahendus?
Armastan seda 💕💕💕💕💕, aga kui ma üritasin oma maailma mitmikmänguks muuta, siis see takerdus ja kui ma maha tulen ja tagasi lähen, siis samamoodi
Ostsin wintersweet vaheseinakilde 10 tk, kuid kui ma seda oma pakis nägin, on kirjas, et mul on ainult 1 tk, sama juhtub ka punase küünlalaterna killu ostmisel, ostsin 4 tk, aga minu pakis on see ainult 1 tk, ka teine esemed pakendis Ma ei saa seda avada ega isegi "kinnitada", mul on pakis palju esemeid, kurb, et ma ei saa seda kasutada... Palun parandage see ära, minimaailm on nii tore, armas ja suurepärane ajatapja mäng ,
See oli hea, et ei mängi seda!!!!!!!Nüüd mul pole seda enam.
Ma ei saa võrguühenduseta mängida😡. Seal on kirjas, et palun kontrollige oma Interneti-ühendust.
Mul on väga kahju, kuid pärast viimast värskendust jooksis mu mäng sageli kokku. see ei koorma maailma iga esimese sisenemisega. Mõnikord ei lae ka pood, aed ja profiil. minu UID: 24180322. Ma tõstan tähed kõrgemale, kuni see on parandatud. Kena töö!
Ma tahan vana meisterdamislauda tagasi, Nüüd on liiga keeruline Milleks on vaja 6 erinevat tüüpi meisterdamislaudu? Kui meil oleks olnud vana meisterdamislaud, siis mängiksin seda mängu endiselt
Soovin, et loomi oleks rohkem ja jaanalinnu ja röövlindu või jääkaru seljas oleks raske sõita (ma ei ole siiani aru saanud, kuidas jaanalinnul ratsutada)
Praeguse seisuga iga kord, kui ma mõne maailmaga liitun, tõmbub see mõne minuti pärast tõrgete ja mõnda mängijat pole isegi hiljutises mängukaaslaste loendis, kuigi ma mängisin nendega 3–4 minutit tagasi. Loodan, et see ei kordu.
See on lõbus mäng, annan sellele 3 tärni, sest iga kord, kui õhtu läheb, on seal liiga palju koletisi ja see on tõesti tüütu, isegi kui teil on hea relv, on liiga palju lootust, et parandate selle ja muudate selle koletiste vähendamiseks ja mäng on väga lõbus ja sõltuvust tekitav ❤️🤟🏻
maailm on päris hea, aga ma tahan oma sõbraga mängida ja ma kutsusin ta tuppa, aga ma ei näe teda! palun lahenda see probleem, tänan
See mäng on nõme, lol pärast seda, kui ma mängisin umbes 2 päeva, selgus, et mu ühendus aegus ja ma arvasin, et mu wifi ei tööta, nii et katsetasin YouTube'i ja Play poodi, kuid probleemi pole, pls parandage see mäng, lol, see mäng tekitab kindlasti stressi.
GG
Parandage palun, miks ma ei leia kulda isegi loomisrežiimis
See mäng on lõbus! Kuid me ei saa mudelit alla laadida... Hindaksin seda 2 tärniga
Ma ei saa oma vanale kontole sisse logida, seal oli viga 3000 wth. Proovin juba sisse logida paljude erinevate wifi-dega, kuid ikka ei tööta! Mitte ainult mina, mu õde-vend ei saa ka oma kontole sisse logida
Mini World: CREATA Petualangan hgrn